Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Καστελόριζου από τη μαφιόζικη απόπειρα ανατίναξης ενός εστιατορίου στο κέντρο της πόλης, το οποίο ανήκει στην αδελφή του δημάρχου! Η έκρηξη, που θα προκαλούσε εκτεταμένες καταστροφές στην περιοχή, αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του εστιατορίου, μπήκαν στο χώρο της κουζίνας και άνοιξαν τις κάνουλες από τις μεγάλες φιάλες υγραερίου που υπήρχαν εκεί. Το επικίνδυνο αέριο άρχισε να γεμίζει το μαγαζί και, μόλις κάποιος άνοιγε το διακόπτη του ηλεκτρικού ή άναβε τσιγάρο, θα ακολουθούσε έκρηξη, που όχι μόνο θα κατέστρεφε ολοσχερώς το κατάστημα, αλλά μπορεί να είχε και ανθρώπινα θύματα!

Μάλιστα, οι δράστες είχαν φροντίσει να κλείσουν και την παροχή του νερού, έτσι ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα κατάσβεσης της πυρκαγιάς που θα ξεσπούσε από την ανάφλεξη του υγραερίου!

Ωστόσο, η έντονη οσμή έφτασε ως έξω στο δρόμο και κάποιος την αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, που εντόπισαν τη διαρροή και την σταμάτησαν εγκαίρως.

Οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Μεγίστης κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες αυτής της τόσο ασυνήθιστης για το νησί απόπειρας δολιοφθοράς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook