Με τον κόσμο των Χανίων στο πλευρό του  ο Πλατανιάς θέλει να κάνει το μεγαλύτερο βήμα για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου για τη Super League, στον αγώνα της Κυριακής (13/5, 17.00) με την Αναγέννηση Επανομής.

Για το λόγο αυτό η χανιώτικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Χανιώτες να βρεθεί στο Μάλεμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Φίλοι Χανιώτες φίλαθλοι!

Η ομάδα μας δίνει αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, διεκδικώντας τη νίκη που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μας εξασφαλίσει την παρουσία στα πλέι οφ ανόδου για τη SUPER LEAGUE, επιτυχία που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν μας γνωστοποιήθηκε η συμμετοχή στη Β’ Εθνική!
Με τη βοήθειά σας που ήταν πολύτιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη και να κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. 
Για το λόγο αυτό οι τιμές των εισιτηρίων για όσους φιλάθλους προτιμήσουν να καθίσουν στην κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το τέρμα, θα είναι 10 ευρώ ενώ όσοι αποφασίσουν να δουν τον αγώνα από την κεντρική κερκίδα, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. 
Και αυτή την Κυριακή λοιπόν, 13 Μαΐου, σας περιμένουμε στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε για να χειροκροτήσετε την ομάδα μας και να της ανυψώσετε το ηθικό σε αυτές τις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος! \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook