Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαΐου 2012. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 18 έως 23 βαθμούς και στα ορεινά από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 12/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 12/5, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 12/5, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Συννεφιά προβλέπεται και για τον Άγιο Νικόλαο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 12/5, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook