Σε τουρνουά θα συμμετάσχει αυτό το σαββατοκύριακο (12, 13/5) η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί ενόψει της συμμετοχής της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Ιουνίου. 

Η ομάδα του Γιώργου Φραγκέδη θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό Νικαίας, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την Πάτρα και φυσικά τον Ιωνικό.
Όπως σημειώνει ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES: "Ελπίζουμε μέσα από αυτό το τουρνουά να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Πέραν μίας προετοιμασίας που είχαμε κάνει στην Πάτρα, τα παιδιά δεν έχουν παίξει σε άλλους αγώνες. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θεωρώ ότι δεν είναι σε καλύτερο επίπεδο από μας. Αν δείξουμε καλά στοιχεία, αυτό θα σημαίνει ότι θα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα".
Να σημειωθεί ότι οι αγώνες στη Νίκαια δεν θα είναι το τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα, καθώς στις 10 Ιουνίου, ο Χανιώτικος Όμιλος θα διοργανώσει στο κολυμβητήριο Χανίων ένα σπουδαίο τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν άλλες επτά ομάδες, μεταξύ άλλων και η Παρτιζάν Βελιγραδίου!
Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:
Μητράκης, Λαδόπουλος, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Τζουβαδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσιστράκης, Σπανουδάκης, Μαλινάκης, Μπατσάκης, Σπάχης, Γουρνιεδάκης, Πατρικάκης, Παπαστάμος και Αποστολάκης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία Γεώργιο Κανατάκη και το "Villa Mercedes", την Κατασκευαστική εταιρεία "ΥΔΑΤΑ" και την επιχείρηση "Σχετάκης", οι οποίοι προσέφεραν τον ρουχισμό της ομάδας πόλο Μίνι Παίδων.


nox.gr