Δεν μπορούν ούτε να συγκρατηθούν στο Λασίθι πλέον  τόσο οι γαλάζιοι που πήραν για μόλις 50 ψήφους την έδρα από το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι Πράσινοι αφού λίγο η αλαζονεία του Μιχάλη,ο φανατισμός του με τον ΓΑΠ, το τερατώδες ταμειακό σκάνδαλο στην Νεάπολη ύψους 1,4 εκατ ευρώ με τον σημερινό αντινομάρχη Λασιθίου,αλλά και η σκληρή οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, δίνουν εικόνα αποσύνθεσης.

Η επόμενη μέρα και για τα δύο κόμματα μάλλον δεν θα ναι καθόλου ευχάριστη, ενώ και οι δυο εκπρόσωποι στο κοινοβούλιο θα πρέπει να αναθεωρήσουν το σύνολο της πολιτικής τους εάν δεν επιθυμούν να βρεθούν οριστικά \”προ εκπλήξεων\”…

Τα \”κατ όπιν ενεργειών\” του παλαιοκομματικού πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πλέον καμιά  πέραση όπως με πληροφορούν καλά γνωρίζοντες φίλοι μου εξ ανατολών.

Όμως και για τον συμπαθέστατο κατά τ άλλα Γιάννη Πλακιωτάκη, οι συσχετισμοί έσφιξαν υπερβολικά, όπως το ζωνάρι των ψηφοφόρων του.

Τέλος, ο Πανίκος ακούγεται ότι τα ΄βαλε για τα καλά με τον \”μέντορα του\”,ο οποίος μάλλον τον χαρακτήρισε  και αχάριστο για τις συμπεριφορές του τελευταίου καιρού…

Ναυτ.Π.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook