Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας για να εντοπίσουν έναν 62χρονο που έσπευσε να εξαφανιστεί, αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ έναν συγχωριανό του με τον οποίο είχε διαφορές!
     
Οι δυο άνδρες που κατοικούν στο Αριοχώρι Μεσσηνίας είχαν προσωπικές διαφορές και η τυχαία συνάντησή τους στο χωριό κατέληξε σε ένα ακόμη φραστικό επεισόδιο που εξελίχθηκε σε άγριο καυγά. Κάποια στιγμή, ο 62χρονος απομακρύνθηκε και ο 58χρονος συγχωριανός του έκανε να φύγει. Όμως, εκείνος σταμάτησε σε απόσταση ασφαλείας, τον σημάδεψε με κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε!

Τα σκάγια πέτυχαν τον 58χρονο στα χέρια και στο κεφάλι, αλλά στάθηκε τυχερός καθώς είχαν χάσει την ορμή τους εξ αιτίας της απόστασης! Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, οι γιατροί τα αφαίρεσαν και περιποιήθηκαν τα τραύματά του που δεν ήταν σοβαρά. Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας αναζήτησαν τον δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του.
 
Την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε τον 41χρονο αδερφό του με τον οποίο είχε σοβαρές κτηματικές οικονομικές διαφορές ένας 39χρονος, αναζητούν οι αστυνομικοί. Ο 39χρονος δράστης συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ μετά τη διαφυγή του από τα Ξηρά Παναγούλας στο Ξημερόμερο όπου έγινε η επίθεση, αλλά δεν αποκαλύπτει πού έκρυψε το όπλο! Ο εισαγγελέας Λευκάδας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook