Εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας (6 Μαρτίου) πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς,  έως και τις 3 το μεσημέρι

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

\’Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Λογοθεραπείας από τη Μόνιμη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Λογοπεδικών και Ορθοφωνιάτρων (της οποίας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών είναι ιδρυτικό μέλος). Στο πλαίσιο της ημέρας αυτής διοργανώνονται δράσεις σε όλη την Ευρώπη με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων με δυσκολίες στην επικοινωνία, τον λόγο, την ομιλία και τη φωνή καθώς επίσης και για τους τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών αυτών. Μέσα από τις δράσεις αυτές αναδεικνύεται ο ουσιαστικός ρόλος του λογοπεδικού – λογοθεραπευτή στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των διαταραχών επικοινωνίας.

Φέτος, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας, οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα οι οποίες θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες.

 Στα Χανιά θα υπάρχει ένα στέκι όπου οι λογοθεραπευτές της πόλης θα απαντούν στα ερωτήματα του κοινού και θα ενημερώνουν για θέματα διαταραχών λόγου, ομιλίας και φωνής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook