Η Παμ Σο είναι καλοστεκούμενη, έχει «τον τρόπο της» και, κυρίως, έχει ένα σημαντικό προτέρημα για κάθε παραδοσιακό άντρα, που την σήμερον ημέραν σπανίζει . Είναι παρθένα. Και ψάχνει σύζυγο για αν σταματήσει να είναι.

Μέχρι εδώ όλα καλά και η Παμ, λογικά, θα είχε ήδη αποκατασταθεί μέχρι να γραφτεί το άρθρο. Έχει όμως ένα μικρό ελάττωμα. Είναι 70 ετών. Το οποίο σημαίνει ότι δύσκολα θα βρεθεί ο κατάλληλος ηλικιακά σύζυγος ο οποίος , σωματικά , θα μπορεί να εκπληρώσει τον ένα και μοναδικό της όρο: να της πάρει «ότι πολυτιμότερο» φυλάει για μετά το γάμο.

Η 70χρονη Παμ, που είχε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Σεξ- σθησιακή Παμ» 30 χρόνια που δούλευε ως χορεύτρια σε καμπαρέ, αποφάσισε πως είναι πια καιρός να παντρευτεί και να κάνει επιτέλους σεξ. «Ποτέ δεν είσαι γριά για τίποτα. Κοιτάξετε την Τζόαν Κόλλινς» απαντά η ίδια σε όσους υποστηρίζουν ότι ίσως είναι λίγο … «μεγαλοκοπέλα» για παντρειές .

\"\" \"\"
Κοιτάμε, κοιτάμε, αλλά τίποτα….

Παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια η Παμ έχει γνωρίσει μέσω της δουλειάς της και έχει γίνει φίλη με διάσημους αστέρες και σέξι άντρες όπως ο Τομ Τζόουνς και ο Ρότζερ Μουρ, ποτέ δεν βρέθηκε στο κρεβάτι τους γιατί πιστεύει απόλυτα στην παρθενία.

Όμως τώρα το αποφάσισε. « Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαι έτοιμη να παντρευτώ και να πάω στο κρεβάτι με έναν άνδρα» δηλώνει αποφασιστικά η Παμ, η οποία θεωρεί τον εαυτό της «κελεπούρι» καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει μαζέψει…σεξουαλικά αποθέματα!

\"\"
Ως άλλη Τίνα Τάρνερ, η Παμ δηλώνει πως είναι \”απλά, η καλύτερη\”…

Γιαυτό τον λόγο, δεν συμβιβάζεται με τίποτα κατώτερο των προσδοκιών της. « Μπορεί να είμαι 70 χρονών αλλά τα στάνταρ μου είναι πολύ υψηλά. Ελπίζω να βρω ένα γεροδεμένο, μελαχρινό εκατομμυριούχο»!

\"\"

Κι εμείς το ελπίζουμε και στο ευχόμαστε Παμ. Ο κόσμος χρειάζεται θαύματα!

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook