Η Διεθνής Πορεία Νίκαια-Ρώμη-Αθήνα έφτασε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες. Τώρα γίνεται ένα νέο κάλεσμα για τη συμμετοχή στην "Παγκόσμια Αγορά της Αθήνας" που πραγματοποιείται από τις 5 Μαΐου 2012 σε διάφορες γειτονιές της πρωτεύουσας. Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση του AGORA ATHENS:

"Στις 15 Οκτωβρίου βγήκαμε στους δρόμους σε περισσότερες από 1000 πόλεις 82 χωρών. Συναντηθήκαμε στις πλατείες, αυτοοργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να βαδίζουμε προς την αξιοπρέπεια και την Παγκόσμια Αλλαγή. Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε να υψώνουμε τις φωνές μας για να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες δεν μας αντιπροσωπεύουν. Συντονιζόμαστε, σκεφτόμαστε συλλογικά και απαιτούμε την εκπλήρωση των διεκδικήσεών μας, ώστε να εξασφαλιστεί η ευημερία του 99% του πληθυσμού.

Θα απαιτήσουμε με αποφασιστικότητα, αλλά με μη βίαιο τρόπο, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αναδιανομή του πλούτου και τη δημόσια ηθική. Καταδικάζουμε τη φτώχεια, την ανισότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τη διαφθορά ως όργανα υποδούλωσης της κοινωνίας από τους ισχυρούς.

Δε θα σταματήσουμε μέχρι να επιτύχουμε τους στόχους μας: Όλοι εμεις, το 99% θα βγούμε πάλι στους δρόμους, ξανά και ξανά, μέχρι να μπορούμε να αποφασίζουμε μαζί για τον κόσμο όπου θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε Παγκόσμια Αλλαγή.

Ας μετατρέψουμε τους δρόμους στο πιο δυνατό μεγάφωνο του κόσμου την 12η Μαΐου. Γιατί είμαστε το 99%, γιατί δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών.

Όλοι στους δρόμους στις 12 Μαΐου!"