Με την ευκαιρία της θεματικής έκθεσης ΑΡΩΜΑΤΑ της ΚΡΗΤΗΣ, που πραγματοποιείται το 3ήμερο 18-20 Μαϊου, στον Πολυχώρο Πλατανιά, την Παρασκευή 18 Μαϊου, το πρωί από 11:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική – διαδραστική παρουσίαση ειδικά για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην Μικρή Σκηνή του Πολυχώρου από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, από Ομάδα Εθελοντών Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και από το Ινστιτούτο Θεολογίας & Οικολογίας της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Συγκεκριμένα, θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν :

Από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, η Περιβαλλοντολόγος κ. Ελπίδα Περουλάκη, με θέμα: Προστατευόμενη περιοχή Λευκών Ορέων, φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον – Κίνδυνοι και απειλές.

– Η Ομάδα Εθελοντών Διαιτολόγων – Διατροφολόγων με τους : Αρχοντάκη Ειρήνη, Βουτσαδάκη Ελπίδα, Καρδαμάκη Ασημένια, Λουκάκη Μαρία, Μακρατζάκη Χριστίνα, Παπαδογιάννη Κωνσταντίνα, Πετράκη Γεωργία, Τελειοπούλου Χαρούλα & Τσικαλάκη Ειρήνη, για την διατροφή μας στην σύγχρονη κοινωνία.

– O κ. Λουκάς Ανδριανός, εκ μέρους του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης με θέμα: Γνωριμία με το Βοτανικό Μουσείο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Παράλληλα με τις ομιλίες θα έχουν την δυνατότητα «να πάρουν μια …μυρωδιά από τα Αρώματα της Κρήτης» κάνοντας μια περιήγηση στα αρωματικά φυτά και Βότανα που θα υπάρχουν στον χώρο της έκθεσης.

Η είσοδος για τα σχολεία, (οργανωμένα τμήματα μαθητών) είναι ελεύθερη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, 28210 60 429 (9:00 -17:00)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook