Αν είχαν σκοπό να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της χρονιάς με τη Χερσόνησο μοιράζοντας χρήματα μάλλον απέτυχαν οι διοικούντες του ΑΟΧ.

Και αυτό, για τον απλό λόγο ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ εισέπραξαν μόλις 50 και οι πιο τυχεροί 100(!) ευρώ. Ελάχιστα χρήματα δηλαδή τα οποία μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνουν τους ποδοσφαιριστές, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι από τα 1500 ευρώ που μοιράστηκαν τα μισά περίπου ήταν βοήθεια των οργανωμένων οπαδών (blue boys)

Μια εξέλιξη, σίγουρα, που μόνο στη βελτίωση του κλίματος εν όψει του κρίσιμου βαθμολογικά κυριακάτικου αγώνα δεν βοήθησε. Πάλι καλά που υπάρχει ενότητα στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος γιατί η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πηγές οι παίκτες σκέφτονται σοβαρά ακόμα και να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας ή ακόμα και κατάθεση προσφυγών για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Πάντως για αυτό το λόγο ο Προμπονάς δεν έκανε προπόνηση το Σάββατο αλλά μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε σε μια προσπάθεια να τους τονώσει τη ψυχολογία στο μέτρο του δυνατού αλλά και να τους κρατήσει συγκεντρωμένους ενόψει του αγώνα με τη Χερσόνησο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook