Ως …αξιόπιστο, λόγω της ισχύς της Επισκοπής, χαρακτήρισε ο Τίμος Καβακάς το φιλικό με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα που έγινε τη Παρασκευή και στο οποίο ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-0, χάρις σε ισάριθμα γκολ του Κατσικοκέρη. Ο προπονητής του Πλατανιά μίλησε για την κούραση των παικτών του λόγω της σκληρής δουλειάς που έγινε όλη τη βδομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι από εδώ και πέρα σημασία στο πρωτάθλημα θα έχουν μόνο τα αποτελέσματα:

«Ήταν ένα αξιόπιστο φιλικό κόντρα σε με μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Δ’ Εθνική. Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ. Πολλά από τα παιδιά είναι κουρασμένα κυρίως από τη σκληρή δουλειά που κάναμε αυτή τη βδομάδα, γιατί δεν έχουμε επίσημο παιχνίδι.

Το θετικό είναι ότι δείχνουμε χαρακτήρα, όμως χρειαζόμαστε βελτίωση. Έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που μετράει και μας “καίει” από δω και πε΄ρα είναι τα αποτελέσματα».

Ο Πλατανιάς θα πάρει την Κυριακή (6/3) εύκολο τρίποντο, μια και αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Κερατέας, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Για αυτό, το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό και επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωί της Καθαρά Δευτέρας, ενώ τη Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook