Η αγωνία παραμένει στον Α.Ο. Χανιά αναφορικά με την υπόθεση παραμονής στη Football League 2 μετά και την ήττα στη Ριζούπολη με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη αντιμετώπισε ως ίσο προς ίσιο τον ιστορικό σύλλογο, που ήταν και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Ο ΑΟΧ \”άγγιξε\” το 0-1 στο 15\’ με τον Ανωγειανάκη να αστοχεί σε κενή εστία, αλλά τελικά το γκολ το πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Καραδέμητρο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Καλογεράκης
Στη συνέχεια Μποχώνης και Τζανάκης έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τον Απόλλωνα να \”απαντάει\” με τον Ζαχαρόπουλο και τον ΑΟΧ να… σπαταλάει νέες φάσεις για γκολ με τον Ανωγειανάκη. 
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν τόσες φάσεις με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει το 2-0 με τον Ζαχαρόπουλο στο 67\’ μετά από γύρισμα του Καραδέμητρου.
AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας (86\’ Κισκαμπάνης), Γρομητσάρης, Σαββίδης (37\’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος, Τσουκαλάς (59\’ Σεμερτζίδης), Κοροβέσης, Ζαχαρόπουλος.
Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Μπακάκης (85\’ Βαρουξάκης), Μποχώνης, Τσαρτσίδης, Σελινιωτάκης, Πιθαρούλης, Πλουσής, Ανωγειανάκης, Καμπλιώνης (72\’ Βεστάκης), Νούνο, Τζανάκης (59\’ Μπρατσιάνι).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook