Ο πρώτος από τους δυο σερί τελικούς που θα δώσει η Χερσόνησος και τα αποτελέσματα τους θα κρίνουν και το μέλλον της στην fl2, είναι αύριο στα Χανιά κόντρα στον ΑΟΧ (το άλλο την επόμενη αγωνιστική με τον Πανηλειακό).

Το συγκρότημα του Άγγελου Βαρδάκη ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία του για το ματς με τον Α.Ο Χανιά με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Χερσονήσου. Ο Φιλιππάκος τελικά έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αποχωρίσει 100% οι πόνοι που έχει από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

Ο τεχνικός της Χερσονήσου επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι που είναι οι :

Μουντράκης , Λαμπρόπουλος, Ανωγειαννάκης, Κίτσας, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης, Μασέλης, Σωμαράκης, Ματθαιάκης, Τζιράκης, Μπέρκης, Βλάχος, Φιλιππάκος, Σπανουδάκης, Νύκταρης, Καλογέρης. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Αριστεινίδης, ενώ φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται και ο βασικός τερματοφύλακας καλομοίρης που έχει ασκήσει προσφυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χερσόνησος από το Σάββατο το απόγευμα θα βρίσκεται στα Χανιά για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Α.Ο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook