Ανοιγμα στην κοινωνία έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή συνέλευση πολιτών στη Νίκαια. «Δεν θα αποφασίζουμε μόνοι μας, αλλά μαζί με τον κόσμο που ελπίζει στην προσπάθειά μας. Δημιουργούμε τη λαϊκή, δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μόνο 12 συνιστώσες. Έχει ακόμη μία: το λαό. Η σημερινή μας προσπάθεια είναι δέσμευση ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην κλειστούμε στον εαυτό μας. Δεν θα αποφασίζουμε μόνοι μας, αλλά μαζί με τον κόσμο που ελπίζει στην προσπάθειά μας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δημιουργούμε τη λαϊκή, δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς».

«Δύο χρόνια τώρα κατεδάφιζαν την Ελλάδα» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «τώρα μας λένε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πως πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και ρωτάμε: ποιοι κυβερνούσαν τόσο καιρό; Μετά την Κυριακή έγινε κρίσιμη η κατάσταση; Αυτοί έχουν τις ευθύνες. Η δική μας ευθύνη είναι να μην φανούμε αναντίστοιχοι σε αυτά που λέγαμε προεκλογικά με αυτά που κάνουμε μετεκλογικά. Αυτήν την ευθύνη έχουμε και θα ανταποκριθούμε» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook