Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού του Πλατανιά με την Επανομή, λόγω του ότι θρηνεί για το χαμό ενός δικού του ανθρώπου και γι' αυτό το λόγο τον εκπροσώπησε ο άμεσος συνεργάτης του Σάκης Παντελίδης.

Ο βοηθός προπονητή του Πλατανιά δήλωσε αναλυτικά τα εξής:

«Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγνώμη για την απουσία του κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος θρηνεί για το χαμό ενός δικού του ανθρώπου και γι’ αυτό βρίσκομαι εγώ στη συνέντευξη τύπου. Νομίζω ότι πέρα από το ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλα πράγματα, κι άλλες αξίες στη ζωή και θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται σεβαστές απ’ όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, κλειδώσαμε και μαθηματικά τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Πρόκειται για μια διαδικασία που έχει διαφορετικό χαρακτήρα και πιστεύω ότι στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τη σιγουριά αυτής της συμμετοχής ούτως ώστε να μπούμε με μια καλή θέση στα πλέι οφ. Από το σημερινό παιχνίδι, όλος ο κόσμος είδε αυτό που παραδέχτηκε και ο αντίπαλος προπονητής, ότι δηλαδή πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Πιστεύω ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, δικαιούμασταν και ένα πιο άνετο σκορ».


Από την μεριά του ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, ανέφερε τα εξής: 

«Συγχαρητήρια στον Πλατανιά. Κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, παρόλο ότι εμείς ήμασταν αρκετά μαχητικοί. Εκμεταλλευτήκαμε λίγο και το άγχος τους γιατί βγήκαν σε απλές φάσεις και δεν κατάφεραν να τις τελειώσουν. Γενικά, μετά από καιρό ήμασταν μαχητικοί. Όπως ξέρετε, δεν έχουμε στόχους και πηγαίνουμε σε επιλογές για να ικανοποιηθούν και τα παιδιά που δεν έχουν παίξει. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Ευχόμαστε να πάρουμε και κάποια αποτελέσματα για να έχουμε ωραίο κλείσιμο. Να ευχηθώ στον Πλατανιά να πετύχει το στόχο του. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι μια ομάδα που ανέβηκε στην κατηγορία σαν κι εμάς. Μέχρι κάποιο σημείο ήμασταν οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι δύο, αν και εμείς από κάποιο σημείο κυνηγήσαμε άλλο στόχο. Όσον αφορά τα πλέι οφ, θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι κάπως έτσι. Είμαστε σε μια περίοδο που όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Θεωρώ ότι αν ο Πλατανιάς μπορέσει να διαχειριστεί καλά το ρόστερ του και έχει βάθος και επιλογές, γιατί να μην ανέβει; Και οι άλλες ομάδες είναι σε αυτό το επίπεδο. Είναι κουρασμένες. Θα αντέξουν όσες έχουν λίγο βάθος στο ρόστερ και είναι φρέσκιες αυτό το χρονικό διάστημα. Εύχομαι ο Πλατανιάς να τα έχει όλα αυτά και να καταφέρει να το πετύχει».