Την γνώμη του ότι ο Πλατανιάς δεν μπαίνει ως φαβορί στα πλέι οφ εξέφρασε ο αμυντικός μέσος τη ομάδας Στέλιος Μαραγκός, που χαρακτήρισε ιστορική στιγμή την είσοδο της χανιώτικη ομάδας στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων": «Με τη σημερινή μας νίκη κλειδώσαμε και μαθηματικά τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που το κατάφεραν, σ’ εμάς τους ποδοσφαιριστές και φυσικά στο προπονητικό τιμ, στη διοίκηση και στον κόσμο που μας στηρίζει. Μπαίνοντας στα πλέι οφ θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν μπαίνουμε ως φαβορί στα πλέι οφ. Αλλά δε μπορώ να πω ότι είμαστε και το αουτσάιντερ κιόλας... Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο και φυσικά δεν υπάρχει άγχος».

Τους ποδοσφαιριστές της Επανομής εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Κουρδάκης που τόνισε:

"«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα. Και στην δική μου ομάδα αλλά και στην ομάδα του Πλατανιά. Προσπαθήσαμε και μέχρι ενός σημείου σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, κυρίως δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Γνωρίζαμε ότι ο Πλατανιάς είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μέχρι ένα σημείο θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά στο γήπεδο αλλά η κούραση σε συνδυασμό με το ότι εμείς δεν έχουμε κάποιο στόχο, μιας κι έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία, ίσως επηρέασαν κι έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του».