Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 18 έως 26 βαθμούς και στα ορεινά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς από το απόγευμα στο Δυτικό Κρητικό.

ΧΑΝΙΑ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 15/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 15/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 15/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 15/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2-3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook