Για 2η συνεχή χρονιά ο Εκδοτικός Όμιλος Λυμπέρη μαζί με την Ελληνική έκδοση του Νο1 ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, το “Condé Nast Traveller», θεσπίζει τα βραβεία φιλοξενίας αναγνωστών, που αφορούν σε τουριστικούς προορισμούς, Ξενοδοχεία και Spa σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην διεύθυνση http://www.status.gr/cnt-awards δίδεται η δυνατότητα στο ελληνικό κοινό, να επιλέξει τους καλύτερους της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας! Στο διαγωνισμό μπορεί ο αναγνώστης να επιλέξει προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, νησιά, πόλεις και περιοχές, καθώς και διαφορετικές κατηγορίες Ξενοδοχείων, Spa, Resorts και άλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές ψήφους έχει συγκεντρώσει ήδη το μοναδικό σε αισθητική και υπηρεσίες Sparkling Spa του ξενοδοχείου Palazzo Porto Platanias, από αναγνώστες σε διάφορα μέρη της χώρας που το έχουν επισκεφτεί.

Στο ξενοδοχείο Porto Platanias Beach Resort & Spa λειτούργησε για πρώτη φορά την σαιζόν 2010, το Sparkling Spa, ένας υπερσύγχρονος μοναδικός χώρος ευεξίας και αναζωογόνησης αντλώντας έμπνευση από την αστείρευτη φυσική ομορφιά της Κρήτης και απέδειξε με μεγάλη επιτυχία ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία Πανελλαδικά του είδους του.

Να σημειωθεί ότι οι αναγνώστες που θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα ταξίδι αξίας 4.000€ για 2 άτομα, στο μαγευτικό Πεκίνο.