Στον απόηχο της αποχώρησης του Γιώργου Μανούσου, στον ΟΦΗ προσπαθούν να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Θρασύβουλο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», σ’ ένα παιχνίδι που οι ασπρόμαυροι αναμένεται να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα. 
Τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με Τρίκαλα και Λεβαδειακό αντίστοιχα έχουν «σφίξει τη θηλιά» καθώς τυχών στραβοπάτημα είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει τριγμούς. 
Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό ματς με το Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει 10 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Παπουλή, Τάντιτς, Βερόν, Κατσικογιάννη, Αγρίτη, Κιάσσο, Μπούρμπο, Βλόνταρτσικ, Γαλανόπουλο, Μπερτίν, Ζορμπά, Καμπάνταη, Ζαχαράκη, Ρούσεφ, Ρόβα, Μπουλούτ, Γεωργίου. 
Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο «αλενατόρε», σύμφωνα με τα όσα έχε δείξει στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, στις άκρες Μπούρμπος και Γαλανόπουλος και στα στόπερ οι Γεωργίου – Μπερτίν. Στη μεσαία γραμμή, Βερόν, Κατσικογιάννης και Ρούφερ και στα πλάγια Παπουλής –Αγρίτης. Στην γραμμή κρούσης θα είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook