Στο λιμάνι της Σούδας θα καταπλεύσει αύριο στις 7 το πρωί, το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Silhouette προερχόμενο από την Σαντορίνη και μεταφέροντας περίπου 2.500 επιβάτες.

Το Celebrity Silhouette ναυπηγήθηκε το 2011 από την εταιρεία Celebrity Cruises με κόστος 750 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μήκος του είναι 315 και το πλάτος 37 μέτρα, έχει τονάζ 122.000 τόνων και μεταφέρει έως 2.886 επιβάτες και 1.500 άτομα πλήρωμα.

Διαθέτει 13 πατώματα και 1.443 καμπίνες για τους επιβάτες.

\"\"   \"\"

Το Celebrity Silhouette παρέχει wireless internet, μεγαλύτερα δωμάτια με μεγάλα μπάνια ενώ το 85% αυτών έχουν το δικό τους μπαλκόνι!

Αν λατρεύετε τα Spa και σας αρέσει να καλομαθαίνετε τον εαυτό σας, διαλέξτε μια Aquaclass καμπίνα, με πρόσβαση στο Aqua Spa Room για χαλάρωση και ξεκούραση! Επίσης, με τις Aquaclass καμπίνες έχετε το δικαίωμα να επισκεφτείτε τον Persian Garden, για αρωματοθεραπεία και σάουνα!

\"\"  

Το Silhouette είναι πλοίο πρωτοπόρος για την Celebrity Cruises, καθότι αποτελεί το μεγαλύτερο πλοίο του στόλου της, με παροχές που δεν είχαμε δει ξανά ποτέ στα χρονικά της κρουαζιέρας, ενώ διατήρησε το χαρακτηριστικό στυλ της Celebrity που γνωρίζει και αγαπάει ο κόσμος!

\"\"   \"\"

Για τους καλοφαγάδες, υπάρχουν 10 διαθέσιμα εστιατόρια, ανάμεσα τους το Oceanview Café and Bar, το Murano που φημίζεται για τις σπεσιαλιτέ του, το Silk Harvest με ασιατική κουζίνα αλλά και το Bistro on Five για ένα σνακ ή μια σαλάτα!!

Στο Silhouette θα βρείτε το Celebrity iLounge, ένα internet café με προϊόντα της Apple αλλά και το Lawn Club, ένα τεράστιο χώρο με φυσικό γκαζόν για να εξασκηθείτε στο golf!

\"\"   \"\"

Το πρωί, ο Δήμος Χανίων και οι φορείς της πόλεις θα υποδεχθούν τους επιβάτες και το πλήρωμα του Celebrity Silhouette με την ευκαιρία της πρώτης άφιξής του στα Χανιά.

Άλλωστε τα Χανιά αποτελούν τον τελευταίο σταθμό της κρουαζιέρες για τους επιβάτες του πλοίου, καθώς στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 15/5 θα αποπλεύσει για την Βενετία όπου θα αποβιβαστούν.

To Celebrity Silhouette στην διάρκεια της φετινής περιόδου θα επισκεφθεί τα Χανιά άλλες τρείς φορές. Την Πέμπτη 21 Ιουνίου και την Πέμπτη 26 Ιουλίου καθώς επίσης και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Για την….ιστορία, η καμπίνα στην συγκεκριμένη κρουαζιέρα για 13 νύχτες στην Μεσόγειο με απόπλου απο την Civitavecchia και με επισκέψεις σε Νάπολη, Κατάνια, Βαλέτα, Πειραιά, Μύκονο, Έφεσο, Ρόδο, Σαντορίνη,  Χανιά και Βενετία κοστίζει ανα άτομο: 1.200 έως 1.500 ευρώ για εσωτερική καμπίνα ή με παράθυρο, 1.400 έως 1.500 ευρώ για καμπίνα με μπαλκόνι και 3.500 έως 4.500 ευρώ για σουίτα.

(Εννοείται ότι όλα τα υπόλοιπα για την διατροφή κλπ υπολογίζονται επιπλέον αυτών  των τιμών)

Στο μεταξύ στο βίντεο επισκέπτη που ακολουθεί, μπορείτε να έχετε μια \”γεύση\” απο το Celebrity Silhouette.




Ναπολέων Σαραντίδης

[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook