Η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ταξίδεψε στα Χανιά το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου για να διαδώσει το σύνθημα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική» και να παρακινήσει τους Κρητικούς φιλάθλους να στηρίξουν δυναμικά τους παίκτες μας στην μεγάλη προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου!

Με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής, η ομάδα της Amstel βρέθηκε στο παλιό λιμάνι των Χανίων και προσκάλεσε τους φίλους του ποδοσφαίρου να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στο www.amstel.gr για να μπουν στην επίσημη εμφάνιση προπονήσεων της Εθνικής! Με τον τρόπο αυτό, όσοι επισκέφθηκαν το ανανεωμένο Μουσείο είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην πρωτότυπη ενέργεια της Amstel, ενώ, παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, Φάνη Γκέκα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μιχάλη Σηφάκη και Γιάννη Φετφατζίδη.

\"\"
Φάνης Γκέκας

\"\"
Στιγμιότυπα από την ενέργεια στο Μουσείο της Εθνικής

Η ενεργεία της Amstel, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Χανίων, του δημοτικού λιμενικού ταμείου Χανίων και του Γαλανόλευκου Φάρου, εντάσσεται στην επικοινωνιακή καμπάνια της μάρκας αναφορικά με τη χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η Amstel, ως Υπερήφανος Χορηγός, καλεί όλους μας να είμαστε στο πλευρό των παικτών μας για να πετύχουν τη καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

\"\"
Φάνης Γκέκας, Νίκος Φλέκκας (Πρόεδρος του Γαλανόλευκου φάρου), Γιάννης Φετφατζίδης, Δημήτρης Καρδασιλάρης (Υπεύθυνος Προϊόντος Amstel), Γιώργος Νάκης (Amstel Κρήτη) 

Στηρίξτε και εσείς την Εθνική, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο www.amstel.gr!

Γιατί η μεγαλύτερη νίκη είναι να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική».

\"\"
Νίκος Φλέκκας (Πρόεδρος του Γαλανόλευκου φάρου), Φάνης Γκέκας, Γιάννης Φετφατζίδης

\"\"
Γιάννης Φετφατζίδης

Λίγα Λόγια για την Amstel

H Amstel, θερμός υποστηρικτής του ποδοσφαίρου και των φιλάθλων του επί σειρά ετών, συνεχίζει και αυτή τη χρονιά δυναμικά στηρίζοντας την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου στην πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ως υπερήφανος χορηγός, καλώντας όλους μας να ζήσουμε στιγμές ενθουσιασμού και εθνικής περηφάνιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook