Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ιωνικός Νικαίας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES:
Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ιωνικός Νίκαιας. Η ομάδα του Γιώργου Φραγκέδη, η οποία προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Ιουνίου, κατάφερε και σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, συγκεντρώνοντας έτσι την υψηλότερη βαθμολογία από τις αντιπάλους της.
Ο Ν.Ο.Χ. ANEK LINES κέρδισε κατά σειρά τον Παναθηναϊκό με 10-4, τον Ολυμπιακό με 15-6 και τον οικοδεσπότη Ιωνικό Ν. με 10-7 ενώ ήρθε ισόπαλος με σκορ 7-7 με την Πάτρα, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση.
Επόμενη πλέον υποχρέωση για τους Μίνι Παίδες είναι η διοργάνωση ενός σπουδαίου τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά (8-10/6) με τη συμμετοχή συνολικά 8 ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη Νίκαια ήταν οι εξής:
Μητράκης, Λαδόπουλος, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Τζουβαδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσιστράκης, Σπανουδάκης, Μαλινάκης, Μπατσάκης, Σπάχης, Γουρνιεδάκης, Πατρικάκης, Παπαστάμος και Αποστολάκης.
Η τελική βαθμολογία:
1. Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES 10
2. Πάτρα 8
3. Ιωνικός Νίκαιας 7
4. Ολυμπιακός 3
5. Παναθηναϊκός 0

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook