Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Διαγοράς ο οποίος, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό, σήμερα πέταξε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του χάνοντας με 1-2 στην Ρόδο από την Ηλιούπολη. 
Μόλις στο 5’ ο Νιάρος ήτ κατάφερε να δώσει από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα της Ηλιούπολης του κάνοντας το 0-1. Στο 23’ ήρθε η απάντηση με τον Ταραχούλσκι φέρνοντας το ματς στα ίσια. 
Οι Αθηναίοι δεν το έβαλαν κάτω και πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ στο 63΄ με τέρμα που σημείωσε ο Ηλιόπουλος που χάρισε μια πολύτιμη νίκη στη ομάδα του η οποία αποτελεί «βάλσαμο» στο θέμα της παραμονής. 
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης (69\’ λ.τ Καρπαθάκης), Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Πλάτανος (65\’ Πεταυράκης), Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας (77\’ λ.τ Φράγκος), Πουλόπουλος.

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μαράμας, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Κρητικός (89\’ Μπιτίλης), Σικαλιάς, Μπέριος, Πλα Μόγια (59\’ Ηλιόπουλος), Κατεμής, Νιάρος (84\’ Άλμπι), Θάνος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook