Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Διαγοράς ο οποίος, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό, σήμερα πέταξε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του χάνοντας με 1-2 στην Ρόδο από την Ηλιούπολη. 

Μόλις στο 5’ ο Νιάρος ήτ κατάφερε να δώσει από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα της Ηλιούπολης του κάνοντας το 0-1. Στο 23’ ήρθε η απάντηση με τον Ταραχούλσκι φέρνοντας το ματς στα ίσια. 

Οι Αθηναίοι δεν το έβαλαν κάτω και πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ στο 63΄ με τέρμα που σημείωσε ο Ηλιόπουλος που χάρισε μια πολύτιμη νίκη στη ομάδα του η οποία αποτελεί «βάλσαμο» στο θέμα της παραμονής. 

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης (69' λ.τ Καρπαθάκης), Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Πλάτανος (65' Πεταυράκης), Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας (77' λ.τ Φράγκος), Πουλόπουλος.

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μαράμας, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Κρητικός (89' Μπιτίλης), Σικαλιάς, Μπέριος, Πλα Μόγια (59' Ηλιόπουλος), Κατεμής, Νιάρος (84' Άλμπι), Θάνος.