Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο (5/3) η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Κυριακάτικη, δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι κιτρινόμαυροι με αρκετά προβλήματα στην σύνθεσή τους θα πάνε για το «μεγάλο κόλπο» έχοντας ως σημαία την καλή και «έξυπνη» εμφάνιση. 
Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή με τους τιμωρημένους Ορφανό, Ολίσε αλλά και τον τραυματία Μπέτο να μένουν εκτός. Συγκεκριμένα ο Καβαλιώτης τεχνικός επέλεξε τους Δασκαλάκη, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούση, Λεάλ, Κυριακίδη, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκη, Αλεξόπουλο, Χρυσοφάκη, Ρουμπάκη, Σαρρή, Βερπακόφσκις, Καρέλη, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.
Όσον αφορά στις σκέψεις που έχει ο τεχνικός του Εργοτέλη για την ενδεκάδα, βάσει των απουσιών θα ‘ρθουν και οι ανάλογες ανακατατάξεις. Αν ο Καβαλιώτης ξεκινήσει το 4-3-3 τότε κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Δασκαλάκης, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Ρουμπάκης, – Βίσιο στις άκρες και στα στόπερ ο Σασιασβίλι με τον Χίμπλιγκερ. Στη μεσαία γραμμή, τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζούνιορ με τον Κυριακίδη και ρόλο οργανωτή θ’ αναλάβει ο Φραγκουλάκης. Στη γραμμή κρούσης ο Βερπακόφσκις θα πάει δεξιά, ο Λεάλ (αν μείνει στον πάγκο ο Ρομάνο δεξιά) και ο Μπούντιμιρ στην κορυφή. 

Μπορεί να μην επιστρέψει 

Στον Εργοτέλη προσπαθούν να προλάβουν τον καιρό προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την προσεχή Δευτέρα (07/03) υποχρεώνει τους ανθρώπους του Εργοτέλη να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει η αποστολή της ομάδας στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής (06/03), αλλά να μεταβεί απ’ ευθείας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook