Τοπικά αυξημένες νεφώσεις και ενίσχυση των ανέμων, περιμένουμε την Τρίτη 15 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 18 έως 27 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 17 έως 24 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση κοντά στις ακτές. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Λιβυκό, ενισχυμένοι το απόγευμα στα ανατολικά σε ισχυρούς.

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 16/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 16/5, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 16/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους.

Για αύριο Τετάρτη 16/5, περιμένουμε αρχικά ηλιοφάνεια και στην συνέχεια συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.