Συμπλοκή για …ένα κέρασμα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην παραλιακή του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να συλληφθούν 4 νεαρά άτομα ηλικίας 20, 18, 23 και 20 ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν δύο αδέλφια 18 και 20 ετών αντίστοιχα άρχισαν να κερνούν το  νυχτερινό μαγαζί όπου βρισκόταν , με ποτά, καθώς ένας φίλος τους έφευγε για φαντάρος.

Τα 2 αδέρφια πλησίασαν και τον 23χρονο που διασκέδαζε με τους φίλους του, προκειμένου να τον κεράσουν στην... υγειά του νεαρού φίλου τους που θα έφευγε φαντάρος.

Ο 23χρονος αρνήθηκε το κέρασμα και τα αδέρφια άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Μάλιστα ένας απ' αυτούς του έδειξε και το μαχαίρι που είχε στην μέση, απαιτώντας και πάλι να δεκτεί το κέρασμά του.

Η άρνηση του για 2η φορά ήταν ο λόγος, όπως φαίνεται να ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς, ο οποίος κατέληξε στα κρατητήρια, αφού τα δύο αδέρφια κυνήγησαν με το αυτοκίνητό τους τον νεαρό θαμώνα του μπαρ και εν συνεχεία ο 23χρονος με την συνδρομή ενός 20χρονου φίλου του, ανταπέδωσαν τις απειλές χτυπώντας τα 2 αδέρφια με σιδερολοστούς στα πόδια και στα χερια, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν τα δύο  αδέλφια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και να νοσηλευτούν φρουρούμενα και οι δύο φίλοι να καταλήξουν στα κρατητήρια, με την κατηγορία των επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Προανάκριση ενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.