Στο λιμάνι της Σούδας έδεσε στις 7 το πρωί το ολοκαίνουργιο και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Silhouette μεταφέροντας περίπου 3.000 επιβάτες, προερχόμενο απο την Σαντορίνη.

Όπως συμβαίνει με όλες τις επισκέψεις των κρουαζιερόπλοιων περίπου 300 απο τους επιβάτες πήγαν σε προγραμματισμένες εκδρομές με τα πούλμαν που τους περίμεναν, ενώ οι υπόλοιποι, με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ ή τα ταξί που σταθμεύουν στην προβλήτα, επισκέπτονται την πόλη των Χανίων.

Το Celebrity Silhouette θα αποπλεύσει τις 4 το απόγευμα με προορισμό την Βενετία, όπου θα θα ολοκληρωθεί η κρουαζιέρα.

\"\"

Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στα Χανιά άλλες τρείς φορές. Την Πέμπτη 21 Ιουνίου και την Πέμπτη 26 Ιουλίου καθώς επίσης και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Παρασκευή και Σαββάτο, αναμένοντια στα Χανιά, δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια τα οποία θα μεταφέρουν συνολικά περίπου 6.000 επισκέπτες.

\"\"

Πρόκειται για το Navigator Of The Seas, το οποίο θα αφιχθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 06:30 πμ και θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 15:00 το μεσημέρι, ενώ το Σαββάτο 19 Μαΐου και ώρα 07:00 π.μ. θα αφιχθεί το κρουαζιερόπλοιο Mariner Of The Seas, το οποίο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 17:00 το απόγευμα.

Το Celebrity Silhouette

Το Celebrity Silhouette ναυπηγήθηκε το 2011 από την εταιρεία Celebrity Cruises με κόστος 750 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μήκος του είναι 315 και το πλάτος 37 μέτρα, έχει τονάζ 122.000 τόνων και μεταφέρει έως 2.886 επιβάτες και 1.500 άτομα πλήρωμα.

\"\"

Διαθέτει 13 πατώματα και 1.443 καμπίνες για τους επιβάτες.

Για τους καλοφαγάδες, υπάρχουν 10 διαθέσιμα εστιατόρια, ανάμεσα τους το Oceanview Café and Bar, το Murano που φημίζεται για τις σπεσιαλιτέ του, το Silk Harvest με ασιατική κουζίνα αλλά και το Bistro on Five για ένα σνακ ή μια σαλάτα!!

\"\"   \"\"

Στο Silhouette θα βρείτε το Celebrity iLounge, ένα internet café με προϊόντα της Apple αλλά και το Lawn Club, ένα τεράστιο χώρο με φυσικό γκαζόν για να εξασκηθείτε στο golf!

H sυγκεκριμένη κρουαζιέρα για 13 νύχτες στην Μεσόγειο με απόπλου απο την Civitavecchia και με επισκέψεις σε Νάπολη, Κατάνια, Βαλέτα, Πειραιά, Μύκονο, Έφεσο, Ρόδο, Σαντορίνη, Χανιά και Βενετία κοστίζει ανα άτομο: 1.200 έως 1.500 ευρώ για εσωτερική καμπίνα ή με παράθυρο, 1.400 έως 1.500 ευρώ για καμπίνα με μπαλκόνι και 3.500 έως 4.500 ευρώ για σουίτα.

Εννοείται ότι όλα τα υπόλοιπα για την διατροφή κλπ υπολογίζονται επιπλέον αυτών των τιμών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook