Ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς, με την μία να είναι συγχαρητήρια προς την Μικτή Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης όπου βασικό στέλεχος ήταν ο Ζαχαρίας Καραντωνάκης και την άλλη να είναι συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστη του ΕΓΟΗ, Κώστα Κανιτάκη.

Αναλυτικά οι ανακοινωσεις:

Για Μικτή Κρήτης και Καραντωνάκη:

\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ συγχαίρει την Κρητική ομάδα της 11ης Περιφέρειας που συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα Ενώσεων, φτάνοντας έως τον τελικό και διεκδικώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας! Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα το αυθεντικό ταλέντο που χαρακτηρίζει τους Κρητικούς ποδοσφαιριστές, το μέλλον των οποίων τους ανήκει. 

Ειδικότερα, συγχαίρουμε και ένα δικό μας παιδί, τον Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη της ομάδας παίδων του Πλατανιά που βοήθησε τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του να φτάσει η 11η Περιφέρεια στον τελικό της διοργάνωσης!\”

Για Κανιτάκη:

\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Κώστα Κανιτάκη για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του. Συλλυπητήρια και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του σωματείου που αγωνιζόταν ο Κώστας, τον ΕΓΟΗ, για αυτό το τόσο τραγικό περιστατικό που ας ευχηθούμε να είναι πραγματικά το τελευταίο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook