Κληροδότημα αξίας δέκα εκατομμυρίων λιρών άφησε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα στους δυο γιους της μόλις εκείνοι κλείσουν τα 30 τους χρόνια.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Ουίλιαμ, ο οποίος στις 21 Ιουνίου θα κλείσει τα 30 του χρόνια θα έχει την ευκαιρία να λάβει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του για εκείνον και την αγαπημένη του Κειτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αγαπούσε πάρα πολύ τα δυο της παιδιά και ήθελε να έχουν λίγα χρήματα στην άκρη για τις ανάγκες τους.

Αν και ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ανακαίνισαν πριν από λίγο καιρό κάποια διαμερίσματα στα ανάκτορά του Κένσιγκτον στο Λονδίνο εν τούτοις προτιμούν να έχουν το δικό τους σπίτι. Έτσι τα χρήματα που θα πάρει από τις 22 Ιουνίου και μετά θα είναι αρκετά για το όνειρό τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο Ουίλιαμ επιθυμεί να πάρει πιο λίγα χρήματα από το κληροδότημα από όσα δικαιούται ώστε το μεγαλύτερο μέρος να το πάρει ο αδερφός του Χάρυ. Όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς ο Ουίλιαμ θα κληρονομήσει το εισόδημα του Δουκάτου της Κορνουάλης που είναι αρκετά σημαντικό για να ζήσει με την σύζυγό του Κέιτ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook