Με μια λιτή ανακοίνωση 55 λέξεων, η Προεδρία της Δημοκρατίας δίνει ξεκάθαρη απάντηση στους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου ότι ουδέποτε ενεχείρισε στον Κάρολο Παπούλια κείμενο με διάφορα σενάρια για σχηματισμό κυβέρνησης.

\”Στις 13.5.2012 στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Παπούλια ένα κείμενο με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το οποίο περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Με παράκληση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το κείμενο αυτό κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων\”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Κάρολος Παπούλιας διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου ότι το έγγραφο που εμφανίζει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διεκδικεί συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας και να διαπραγματεύεται συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια ήταν χαλκευμένο, πλαστό ή κατασκευασμένο από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Είναι μία από τις σπάνιες φορές που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφασίσει να εκδόσει επίσημη ανακοίνωση για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς ενός πολιτικού αρχηγού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook