Πέντε μερόνυχτα πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή ένα αγοράκι μόλις οχτώ χρονών που έκανε «βουτιά» στο κενό από το προαύλιο ενός σχολείου στο Βόλο, ενώ έπαιζε με τον αδελφό του και άλλα παιδάκια.

Όμως, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που υπέστη, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την πόλη.

Ο άτυχος μικρούλης, όπως δημοσιεύει το  protothema.gr, είχε διακομιστεί επειγόντως από το Νοσοκομείο Βόλου στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί έδιναν ως την τελευταία στιγμή μάχη για να τον σώσουν.

Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, το αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, το αιμάτωμα εγκεφάλου, τη θλάση στον πνεύμονα και τα πολλαπλά κατάγματα που είχε υποστεί.

Το ατύχημα είχε συμβεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν το αγοράκι έπαιζε στο προαύλιο του 24ου Δημοτικού σχολείου στη συνοικία Χρυσοχοΐδη του Βόλου.

Έχασε ξαφνικά την ισορροπία του και έπεσε από ύψος περίπου τεσσεράμισι μέτρων στα πλακάκια του προαυλίου. Ο αδελφός του, μαθητής της Α’ Δημοτικού, «πάγωσε» όταν είδε το παιδί ακίνητο και αιμόφυρτο και ειδοποίησε αμέσως τους γονείς τους.

Ωστόσο, παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, η κατάσταση του άτυχου 8χρονου ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες για να επιζήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook