Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα σχετικά με τη δικτύωση των μουσείων της Κρήτης διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ηρακλείου τη Δευτέρα 21 Μαΐου.

Η ημερίδα εντάσσεται στην υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «SpreadArt» (χρηματοδότηση: Leonardo Da Vinci, Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, Γενική Διεύθυνση «Εκπαίδευση και Πολιτισμός», Ευρωπαϊκή Επιτροπή), διοργανώνει ημερίδα θέμα: «Τα Μουσεία σ’ έναν κόσμο που αλλάζει: προς ένα Παγκρήτιο Δίκτυο Μουσείων;»

Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί συνέχεια της σειράς σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προαναφερόμενου προγράμματος και έχει ως στόχο την παρουσίαση καλών πρακτικών δικτύωσης Μουσείων, στον ελληνικό και διεθνή χώρο, ώστε ν’ αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα και οι ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από τη συνεργασία μουσείων και άλλων πολιτισμικών μονάδων.

Παράλληλα, μέσα από τη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας, θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τους προβληματισμούς καθώς και τις προτάσεις τους αναφορικά με τη δυνατότητα δικτύωσης των Μουσείων της Κρήτης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο «Λυχνοστάτης» (Λιμ. Χερσονήσου) και ώρα 9:30 το πρωί ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2810 753325 και 753324

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook