Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και για έναν μόλις βαθμό βρέθηκε να χάνει το πρωτάθλημα και την άνοδο από τον Ατρόμητο, παρότι τον κέρδισε δύο φορές.

Με αφορμή τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των κοριτσιών του Μάνου Βεργανελάκη η Λέσχη Φίλων του Α.Ο. Χανιά "Blue Boys" εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Η Λέσχη Φίλων του Α.Ο.Χανιά Blue Boys, συγχαίρει το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας για την φετινή εξαιρετική του πορεία. Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη παρότι νεοφώτιστες στην Β' εθνική, πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και έφτασαν μία ανάσα από την άνοδο στην Α' εθνική, άνοδο την οποία πήρε ο Ατρόμητος Αθηνών τον οποίο η ομάδα μας κέρδισε και τις δύο φορές που συναντήθηκαν φέτος.

Εμείς σαν φίλαθλοι του Α.Ο.Χανιά είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια των κοριτσιών και όλου του τμήματος. Στηρίξαμε και φέτος την προσπάθειά τους όπως μπορούσαμε και όταν μας το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας  και ελπίζουμε να συνεχιστεί η πολύ καλή αυτή εικόνα διότι έτσι προβάλεται περισσότερο το όνομά του Α.Ο.Χανιά.

Επίσης γνωρίζοντας την πολύ καλή ''οικογενειακή'' ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, θα θέλαμε να παροτρύνουμε και άλλα κορίτσια που τους αρέσει το ποδόσφαιρο να βρεθούν κοντά στην ομάδα και γιατί όχι να στελεχώσουν αυτή!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ!!!"
Λευτέρης Αντωνακάκης