Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κατά τις πρωινές ώρες στα ανατολικότερα τμήματα, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από8 έως 21 βαθμούς.

Μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά στο Δυτικό Κρητικό σε σχεδόν θυελλώδεις.

Ηράκλειο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 17/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 17/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 17/5, προβλέπεται συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και πολύ ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως 1  μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα σημειωθεί ασθενής βροχόπτωση με το θερμόμετρο να φτάνει μόλις τους 12 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook