Με εννιά αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Μιχάλης Φραντζεσκάκης, για την αποβολή του στο παιχνίδι Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, Ρέθυμνο – Επισκοπή την περασμένη Τετάρτη.

Ο αρχηγός της Επισκοπής αποβλήθηκε μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα, από τον διαιτητή Πέτρο Τσαγκαράκη για υβριστική συμπεριφορά και τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου με εννιά αγωνιστικές.

Πράγμα που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, αλλά και πολλά παιχνίδια από την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, εφόσον η Επισκοπή θα αγωνιστεί.

Τέλος, με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ηλίας Χνάρης του Ρεθύμνου, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Συγκεκριμένα:
1) Χνάρης Ηλίας ποδοσφαιριστής του Ρέθυμνο, τιμωρείται με (1) αγωνιστική γιατί απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα κυπέλλου Ρέθυμνο – ΑΟ Επισκοπής τις 2-3-2011.
2) Φραντζεσκάκης Μιχάλης ποδοσφαιριστής του ΑΟ Επισκοπής, τιμωρείται με (4) αγωνιστικές για υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή και (4) αγωνιστικές (οι οποίες μετράν κατά το ήμισυ) για το ίδιο παράπτωμα. Και επειδή είναι αρχηγός η ποινή επαυξάνεται κατά το ήμισυ. Σύνολο 4+2+3= 9 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο «90 ευρώ» σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ. 1δΙ, 10 παρ. 3 και 10 παρ. 4 του Πειθ. κώδικα – στον αγώνα Κυπέλλου Ρέθυμνο – ΑΟ Επισκοπής τις 2-3-2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook