Η Ρουμάνα ιερόδουλος σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ του ρουμανικού Τύπου εξαφανίστηκε από τη χώρα της πέρυσι την άνοιξη και εντοπίστηκε στα Ιωάννινα μόλις πριν από μια βδομάδα όταν και επικοινώνησε με την οικογένεια της από κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η ιερόδουλος ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας της ότι δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα κάποιος άλλος έστειλε μήνυμα από το ίδιο κινητό τηλέφωνο ζητώντας από την οικογένεια της να μην την ξαναενοχλήσει, «γιατί έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να την βρουν».

«Επικοινωνήσαμε με την αστυνομία στα Ιωάννινα και τους ενημερώσαμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα καταζητείται από την Ίντερπολ για δυο λόγους» αναφέρει στο protothema.gr ο έλληνας δημοσιογράφος που εργάζεται στη Ρουμανία, κ. Νίκος Κουδούνης.

« Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική υποστήριξη καθότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ο δεύτερος και πιο σημαντικός είναι πως φέρεται να είναι φορέας του Aids».

Η 37χρονη ιερόδουλη δούλευε σε γνωστό μπαρ των Ιωαννίνων και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με δεκάδες Έλληνες πελάτες. Είναι η δεύτερη φορά που εξαφανίζεται από τη χώρα της και εντοπίζεται στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων ερευνούν κάθε πιθανό σημείο που ενδέχεται να βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook