Μπορεί στον ΟΦΗ να μην εμφανίζουν σημάδια ανησυχίας μετά την χθεσινή εξέλιξη με την εγγυητική όμως κανείς απο τη νέα διοικούσα δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη στην πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων.

Η απόφαση αυτή ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την προσπάθεια του συλλόγου να ορθοποδήσει, αφού για να αποφευχθεί η κατάπτωση όλο το προηγούμενο διάστημα είχε δοθεί μάχη.Έτσι τώρα οι άνθρωποι της διοικούσας ψάχνουν τα χρήματα που απαιτούντα  για να κλείσει η υπόθεση.

Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν έβαλαν τελικά χρήματα τα νέα μέλη.  

Ο Σήφης Κορωνάκης μιλώντας στην ΕΡΑ είπε :

«Είμαι υποχρεωμένος να μπω μπροστά, σαν παλαίμαχος και σαν ιστορία του ΟΦΗ, γιατί δεν πλησίαζε κανένας. Μιλήσαμε και με τους παίκτες, τους βάλαμε και κάποια λεφτά χθες. Μας έδωσαν παράταση 15 ημερών, θα τακτοποιηθεί το θέμα. Δεν δημιουργεί πρόβλημα η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής».

«Χρειάζονται 500.000 ευρώ μέσα στο μήνα. Στόχος μου είναι να βρεθεί επενδυτής. Έχω ενοχλήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είναι φοβερή η κρίση και στην Κρήτη, κλείνουν συνεχώς μαγαζιά. Θα αντέξουμε. Ο Θεός θα μας βοηθήσει. Να έχει ελπίδα ο κόσμος. Δεν θα διαλυθεί αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook