Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Χανιά συγχαίρει την Μικτή ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης για την πορεία που είχε στο Ενωσιακό πρωτάθλημα και την παρουσία της στον τελικό της 13ης Μαΐου.
Παράλληλα από τη χανιώτικη ομάδα τονίζεται ότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων ήταν ανάμεσα στα παιδιά που αποτελούσαν την αποστολή της 11ης Περιφέρειας σε όλη αυτή την πορεία και πρόκειται για τους Κώστα Σκευοφύλαξ και Γιάννη Κοκκινάκη, με τον τελευταίο να στέκεται άτυχος και να χάνει τον τελικό λόγω τραυματισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Κρητικής ομάδας της 11ης Περιφέρειας που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ενώσεων και κατάφερε να φθάσει στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πρόκειται για τους Κώστα Σκευοφύλακα και Γιάννη Κοκκινάκη, οι οποίοι με την παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος του νησιού μας.

Η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ συγχαίρει θερμά τους όλους τους συντελεστές αυτής της σημαντικής διάκρισης, όσο για τα δικά του παιδιά, με ιδιαίτερη χαρά αποδεικνύεται καθημερινά ότι σωστά έχει επιλέξει στην ομάδα που αγωνίζεται στην Football League2 την φιλοσοφία της αξιοποίησης των ποδοσφαιριστών από τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα, χτίζοντας σε στέρεες βάσεις το μέλλον.\”

Συγχαρητήρια και στις γυναίκες

Παράλληλα σε άλλη ανακοίνωση του ο ΑΟΧ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα για την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β\’ κατηγορίας γυναικών.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Τα Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και η Επιτροπή Στήριξης συγχαίρουν τις παίκτριες και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ που εκπροσώπησε επάξια το Νομό Χανίων και την Κρήτη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κατακτώντας την δεύτερη θέση, με ένα μόλις βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο που εξασφάλισε την άνοδό του στην Α’ Εθνική.

Η νεανική ομάδα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, επέδειξε, πέραν της θαυμάσιας αγωνιστικής της παρουσίας, ήθος και φιλόξενα αισθήματα για όλες τις αποστολές των ομάδων που ήρθαν στην πόλη μας και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση στον χώρο του αθλητισμού.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook