Ο Έκτορας Μποτρίνι, ανέλαβε σύμβουλος εστίασης της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Φορώντας τη στολή του μάγειρα και επιβλέποντας τη δεξίωση στο τέλος των χθεσινών εγκαινίων του συνεδριακού κέντρου για τις εργασίες της Κυπριακής προεδρίας, ο ο διάσημος σέφ αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις της χθεσινής βραδιάς.

Ο γνωστός σεφ έχει αναλάβει να βοηθήσει στη διεκπεραίωση αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, που έχει να κάνει με την εστίαση της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και αποτελείται από περίπου 70.000 γεύματα.

Η ομάδα που θα εργαστεί είναι η κυπριακή IMH. «Εγώ έχω την ευθύνη του συντονισμού και είμαι ο σύμβουλος τους για τυχόν λάθη και παραλείψεις. Επίσης, έχω ελέγξει όλα τα μενού και προσωπικά θα μαγειρέψω για τις συνόδους των υπουργών οικονομικών, εξωτερικών και πρωθυπουργών» είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Φροντίζουμε ο προϋπολογισμός μας να είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και οικονομικός», ανέφερε ο Έκτορας Μποτρίνι και πρόσθεσε πως «για ένα μήνα θα γίνονται διάφορα τεστ, ώστε από την 1η Ιουλίου να είμαστε πανέτοιμοι και να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο γευστικό τρόπο τους υψηλούς φιλοξενουμένους της κυπριακής προεδρίας».

«Σε ελληνική προεδρία συμβουλίου της Ε.Ε. δεν έχω κάνει παρόμοια εργασία, αλλά έχω μαγειρέψει για διάφορους ξένους πρωθυπουργούς και υψηλούς προσκεκλημένους της ελληνικής κυβέρνησης» κατέληξε ο Έλληνας σεφ.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook