Με σκληρό τρόπο απάντησε σε σημερινή του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Γρηγόρης Ροκαδάκης στο ενδεχόμενο να περιληφθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ τόνισε πως ακόμα και αν υπάρξει κοινή κάθοδος της νέας δημοκρατίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία δε σημαίνει αυτόματα την ένταξη του Ηρακλειώτη πολιτικού στο ψηφοδέλτιο και πολύ περισσότερο σε εκλόγιμη θέση.

Ο κ. Ροκαδάκης κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που υπήρχαν ως το πρωί για ανάληψη της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ από τη Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως είναι φυσικό εφόσον υπάρξει η συνεργασία αυτή να δοθεί στην κ. Μπακογιάννη μια θέση ανάλογη ενός τέτοιου στελέχους.

Ωστόσο, σε ερώτηση για το μεγάλο αριθμό σταυρών (σ.σ. άνω των 10.000) που έλαβε ο κ. Αυγενάκης και αν υπάρχει σκέψη για δική του ένταξη στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου, ο κ. Ροκαδάκης ήταν αρνητικός χρησιμοποιώντας τη φράση «Κανένας Αυγενάκης δεν μπορεί να καθορίσει τη λίστα της ΝΔ».

Ακούστε το συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης στον Σκάι Κρήτης 92,1 fm 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook