Μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνος τρίτος στη βαθμολογία της Football League έχασε ο Πλατανιάς, που ηττήθηκε με 2-1 στα Γιαννιτσά από την τοπική Αναγέννηση, για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου δεν είχε τόσο καλό πρόσωπο αν και θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα αν δεν δεχόταν τόσο γρήγορα το 2-1.
Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο 11\’ με τον Ιορδανίδη, ενώ στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος επενέβη θετικά σε αρκετές καλές στιγμές των αντιπάλων κρατώντας το σκορ στο 1-0.
Στην επανάληψη ο Μαρτσάκης, που είχε απειλήσει και στο 13\’, πέτυχε με διαγώνιο σουτ το 1-1 στο 60\’ αλλά η χαρά της χανιώτικης ομάδας δεν κράτησε και πολύ αφού δύο λεπτά αργότερα ο Στεφανίδης εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος του Παπαδόπουλου πλασάροντας σε κενή εστία για το τελικό 2-1.
Μέχρι τη λήξη σημειώθηκαν λιγοστές φάσεις και το 2-1 διατηρήθηκε.

Το φιλμ του αγώνα

11’ ΓΚΟΛ: Ο Ιορδανίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

13’ Δυνατό σουτ του Μαρτσάκη έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.

28’ Ο Καρακάσογλου ολοκληρώνει με σουτ την ωραία του ενέργεια αλλά ο Παπαδόπουλος εντυπωσιακά αποκρούει.

42’ Ξανά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά επεμβαίνει σωτήρια σε σουτ του Σπαθάρα από το ύψος της περιοχής.

52’ Ενέργεια του Πάγκαλου από τα αριστερά αλλά το πλασέ του αποκρούεται από αμυντικούς.

54’ Σουτ του Ιορδανίδη εκτός εστίας.

60 ΓΚΟΛ: Ο Μαρτσάκης μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ισοφαρίζει σε 1-1 με το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα.

62’ ΓΚΟΛ: Άμεση αντίδραση των γηπεδούχων, με τον Στεφανίδη να εκμεταλλεύεται αδράνεια του Παπαδόπουλου και με πλασέ σε κενή εστία να δίνει ξανά προβάδισμα στα Γιαννιτσά (2-1).

81’ Σουτ του Παπαδόπουλου των γηπεδούχων μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά Παπαδόπουλος. 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Καραογλανίδης, Μπαξεβάνος, Χατζόγλου (43\’ Μπέκα), Σερέτης, Τσικνίδης (90\’+2\’ Τοσουνίδης), Στεργίδης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (75\’ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης. 
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Μαρτσάκης, Τζανής, Ναζλίδης, Παληγεώργος, Δέντσας (46\’ Πάγκαλος), Μαραγκός (87\’ Χαϊκάλης), Δημήτρης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook