Βγήκαν τα μαχαίρια στην Νέα Δημοκρατία!

Χωρίς καλά – καλά να ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή της Ντόρας, ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τον πόλεμο που αναμένεται να ξεσπάσει για το ποια στελέχη θα επιλεγούν στις λίστες των ψηφοδελτίων της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, με δεδομένο ότι θα πρέπει στα ψηφοδέλτια να ενταχθούν και οι υποψήφιοι του ΔΗ.ΣΥ. 

Το μεγάλο θέμα ωστόσο θα προκύψει για την πρώτη θέση στην λίστα.

Θεωρητικά μια σκέψη θα ήταν ότι προτεραιότητα έχουν οι Υποψήφιοι Βουλευτές που ήταν στην ΝΔ, καθότι έμειναν πιστοί στο κόμμα και τον Πρόεδρο μετά την αποχώρηση της κας Μπακογιάννη.

Από την άλλη βέβαια και στα Χανιά αλλά και στο Ηράκλειο, οι κ.κ. Αυγενάκης και Μαρκογιαννάκης πήραν περισσότερους ψήφους από τους κυρίους Κεφαλογιάννη και Βολουδάκη αντίστοιχα, υποψήφιοι που όλοι διεκδικούν την πρώτη θέση στην λίστα.

Ποιο τελικά θα είναι το κριτήριο, οι ψήφοι ή οι «παλιοί»;

Ο πονοκέφαλος θα είναι μεγάλος για τον κ. Σαμαρά, καθότι η Κρήτη και ίσως και σε άλλες περιοχές όπου το ΔΗΣΥ είχε μεγαλύτερα ποσοστά από την ΝΔ θα δημιουργήσει εσωκομματικές κόντρες στο διευρυμένο πλέον κόμμα της δεξιάς.

Το σίγουρο είναι ότι η κόντρα θα είναι μεγάλη, οι μαχαιριές, οι καραμπόλες και οι πιέσεις πολλές και στο τέλος θα υπάρχουν εκτιμώ και εκατέρωθεν απώλειες…

Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook