Επιμένουν να πλαστογραφούν λογαριασμούς εν ονόματι του ΚΚΕ στο Ίντερνετ υποστηρίζει ο Περισσός. Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του το Κομουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει πως συνεχίζουν να υπάρχουν \”ψεύτικοι\” λογαριασμοί στο Twitter και το Facebook.

\”Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι παρά την ξεκάθαρη θέση του ότι δεν διαθέτει λογαριασμό ούτε στο Twitter ούτε στο Facebook, και παρά τη σχετική διάψευση που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 15/5/2012 στον Ριζοσπάστη, ορισμένοι επιμένουν να πλαστογραφούν λογαριασμούς στο όνομά του, υποστηρίζοντας μάλιστα θρασύτατα ότι αυτοί είναι επίσημοι λογαριασμοί του ΚΚΕ\”, τονίζεται σhn ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Στη συνέχεια το ΚΚΕ υπογραμμίζει πως \”το γεγονός αυτό, ότι μετά και από τις διαψεύσεις εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν το ΚΚΕ και μιλούν εξ ονόματός του, αποδεικνύει ότι ο ρόλος τους είναι ύποπτος και βρώμικος. Το ΚΚΕ προβάλλει τις θέσεις του στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του (www.kke.gr) και της ιστοσελίδας του Ριζοσπάστη\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook