Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 2-1 ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε ούτε νοοτροπία ούτε ψυχή στην αναμέτρηση αυτή, με αποτέλεσμα η γηπεδούχος ομάδα να επικρατήσει δίκαια: «Όποιος θέλει να λέγεται επαγγελματίας πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να έχει ψυχή. Εμείς δεν είχαμε τίποτα. Η Αναγέννηση μας νίκησε δίκαια. Θέλαμε τη νίκη για να μπούμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ, στα οποία για να πάμε καλά πρέπει να αλλάξουμε εικόνα».
Αντίθετα εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη-παραμονής της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Δημήτρης Τομπάζης, που δήλωσε τα εξής:

«Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είμαι δύο μήνες στην ομάδα και αλλάξαμε φιλοσοφία. Δείξαμε άλλο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να κλειδώσουμε την παραμονή νωρίς, δύο ματς πριν από το φινάλε της σεζόν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αγαπάω αυτό που κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί, αλλά είναι μόνη της. Θέλαμε τον κόσμο κοντά ματς, αλλά σε ένα ματς όπως αυτό που ήταν ζωής ή θανάτου κόπηκαν μόλις 95 εισιτήρια. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Λευτέρης Αντωνακάκης
Η φώτο είναι το matiespellas.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook