Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό της Eurovision. Οι περισσότερες αποστολές έχουν φτάσει ήδη στο Μπακού και έχουν κάνει την πρώτη τους πρόβα. Φυσικά, κάποιες από αυτές ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Μία από αυτές είναι και η συμμετοχή της Σουηδίας με την Loreen και το τραγούδι “Euphoria\”.

Η σέξι τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την ερμηνεία της όσο και ε τη σέξι εμφάνισή της και ήδη χαρακτηρίστηκε το απόλυτο φαβορί της 57ης διοργάνωσης της Eurovision.

Η Loreen ανέβηκε στην τεράστια σκηνή του Crystal Hall για να κάνει την πρώτη της πρόβα επάνω σε ένα βάθρο. 3 κοπέλες στα φωνητικά κάτω από το βάθρο και ένας χορευτής που συνοδεύει την τραγουδίστρια προς το τέλος του τραγουδιού.

Αρχικά το σκηνικό είναι εντελώς σκοτεινό ενώ από την μέση του τραγουδιού μεταβάλλεται και αρχίζει να χιονίζει δημιουργώντας μια αίσθηση ευφορίας!

Δες την πρώτη πρόβα της Σουηδίας:

Οι περισσότερο που το είδαν το χαρακτήρισαν “τηλεοπτικό υπερθέαμα” και σίγουρα θα κερδίσει τους θεατές που θα απολαύσουν τον διαγωνισμό από το σπίτι τους. Εκτός αυτό το κομμάτι της Σουηδίας είναι από μόνο του πολύ δυνατό και η Loreen έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει.

\"\"

Ποια είναι όμως η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία; Η Lorine Noka Talhaoui γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1983 στην Στοκχόλμη. Πρωτοεμφανίστηκε όταν έλαβε μέρος στο σουηδικό \”Pop Idol\”. Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το γνωστό κομμάτι “The snake”.

\"\"

\"\"

\"\"

Φέτος κέρδισε το βραβείο Melodifestivalen με 268 βαθμούς και έτσι θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook