Η εταιρεία HP παρουσίασε τους νέους φορητούς υπολογιστές της σειράς «Pavilion notebooks», με ανανεωμένη σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Τα αναβαθμισμένα notebooks χαρακτηρίζονται στο σύνολό τους από τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση «Mosaic».

\"\"

Το Mosaic design είναι επέκταση της φιλοσοφίας «MUSE» (από τα αρχικά γράμματα των λέξεων materials, usability, sensory appeal και experience), μια φιλοσοφία σχεδίασης που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2010. Η προσέγγιση Mosaic συγκεντρώνει τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά της MUSE, δηλαδή πλούσια χρώματα, ανώτερης ποιότητας υλικά και λειτουργικά σχήματα, για να σχηματίσει μια ενιαία γλώσσα σχεδίασης που χαρακτηρίζει την γκάμα των notebooks. Όπως ένα μωσαϊκό έργο τέχνης, έτσι και κάθε σειρά των notebook της HP αντιπροσωπεύει ένα μικρό κομμάτι του καμβά. Όταν όλα αυτά τα μεμονωμένα κομμάτια συνδυαστούν, δημιουργούν την καλαίσθητη εικόνα της οικογένειας προϊόντων της HP.

\"\"

Σειρά Pavilion g notebooks της HP – Απλή και ξεχωριστή

Τα ανανεωμένα Pavilion g6 και g7 της HP διαθέτουν σχεδιασμό ακρίβειας. Η σειρά G χαρακτηρίζεται από άνεση και στιλ, χάρη στις λεπτομέρειες που κάνουν τους φορητούς να ξεχωρίζουν. Το island- style πληκτρολόγιο με κυρτό σχήμα, το αριθμητικό πληκτρολόγιο, καθώς και το touchpad αφής με τις στρογγυλεμένες γωνίες είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη σειρά.

Με τα g6 και g7 notebooks της HP, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά μια ευχάριστη υπολογιστική εμπειρία, που προσφέρεται μέσων των εξελιγμένων επιπλέον χαρακτηριστικών, όπως η ενσωματωμένη webcam της HP, o Dolby Advanced ήχος, τα Altec Lansing ηχεία και η θύρα USB 3.0 για γρηγορότερη μεταφορά αρχείων.

\"\"

Η εμπειρία ήχου που προσφέρει η σειρά g έχει εξελιχθεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και σε επίπεδο λειτουργίας. Μια χρωματιστή ταινία ξεχωρίζει τα ηχεία και λειτουργεί σαν οπτική διαχωριστική γραμμή για τον ήχο, ενώ το εξωτερικό ηχείο προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή ήχου.

Σειρά notebook Pavilion dv της HP – ισχυρή και κομψή

Τα νέα Pavilion dv6 και dv7 με λεπτό πλαίσιο διαθέτουν μεταλλικό φινίρισμα από αλουμίνιο. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα, ενώ ο χρήστης μπορεί να τα κρατά με ευκολία χάρη στο απαλό κάτω μέρος τους.

\"\"

Επίσης, προσφέρουν πρωτόγνωρη εμπειρία με την τεχνολογία Beats Audio και τα τέσσερα εσωτερικά ηχεία. Η μπάρα του εξωτερικού ηχείου ενσωματώνεται με την οθόνη, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία ήχου, καθώς ο ήχος αναπαράγεται απευθείας στον χρήστη.

\"\"

Και οι δύο σειρές g και dv διατίθενται με την τεχνολογία «HP CoolSense», που βοηθά το notebook να λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία, ακόμα και όταν εκτελούνται απαιτητικά προγράμματα, καθώς και το «HP ProtectSmart» που προστατεύει τον σκληρό σας δίσκο, σε περίπτωση που λάβετε κάποιο πιθανό απειλητικό μήνυμα. Η σειρά dv διαθέτει, επίσης, την καινοτομία «HP Simple Pass» που αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα των χρηστών του υπολογιστή.

\"\"

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα ανανεωμένα notebooks της HP με τα στοιχεία σχεδίασης Mosaic αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο.

− Η τιμή των HP Pavilion g6 θα ξεκινά από 599 ευρώ και των g7 από τα 769 ευρώ.

− Η τιμή των HP dv6 θα ξεκινά από τα 899 ευρώ και των dv7 από τα 949 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook