Θέλω να γεράσω στον ΟΦΗ. Ειλικιρνά νοιώθω πολύ καλά για την επιλογή που έκανα πριν από ένα χρόνο. Όμως δεν αρκεί μόνο η δική μου διάθεση, θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλες προϋποθέσεις. Η παραπάνω άποψη ανήκει στο Μίρνες Σίσιτς.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χωράς του για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στις 26/5 με αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα.

\”Δεν είναι η πρώτη φορά που με καλούν ν αγωνισθώ στην εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Προσωπικά νοιώθω πολύ καλά για τη νέα πρόσκληση που δέχθηκα.
Πιστεύω ότι είναι σημαντική στιγμή για κάθε επαγγελματία παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του\” δήλωσε ο Μ. Σίσιτς για τη νέα διάκριση που έχει στη προσωπική του καριέρα.

Ερ: Η αγωνιστική σεζόν 2011-2012 έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά. Είσαι ευχαριστημένος για την επιλογή που έκανες πριν από 10 μήνες να ενταχθείς στον ΟΦΗ;

Απάν
.: Ηταν σωστή η επιλογή που έκανα. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Βρέθηκα σε ένα πολύ καλό γκρουπ, με παίκτες που είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Ολοι οι παίκτες προσπαθήσαμε για το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Άλλες φορές η προσπάθεια μας στέφθηκε με επιτυχία και άλλες φόρες όχι. Όμως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι όλοι οι παίκτες θέλαμε σε κάθε αγώνα την επιτυχία για τον ΟΦΗ. Συνολικά πιστεύω ότι η σεζόν είναι επιτυχημένη για τον ΟΦΗ, παρά τα πολλά προβλήματα κυρίως στον οικονομικό τομέα που αντιμετωπίσαμε.

Ερ: Θέλεις να συνεχίσεις στον ΟΦΗ και στη νέα περίοδο;

Απάν
.: Φυσικά. Όχι μόνο θέλω να συνεχίσω, αλλά θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Θέλω να γεράσω ποδοσφαιρικά στην ομάδα μου. Όμως δεν αρκεί μόνο η δική μου διάθεση. Θα πρέπει να το θέλουν κι άλλοι.

Ερ. Δηλαδή;

Απάν.
: Θα πρέπει να το θέλει και η διοίκηση. Σήμερα δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση από την διοίκηση.

Φυσικά και αναγνωρίζω ότι η νέα διοίκηση έχει αναλάβει μόλις μερικές ημερές και δεν είναι δυνατόν μέσα σε 2-3 24ώρα να κλείσει όλα τα θέματα.

Όμως με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι η χρονιά για όλους μας που είμαστε στον ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολη.

Εφόσον αλλάξει η κατάσταση κυρίως στον οικονομικό τομέα και η ομάδα μπορέσει να βρει τις αναγκαίες λύσεις ειλικρινά δεν θέλω να φύγω από τον ΟΦΗ. Σήμερα έχω 3 πρότασεις. Η μια είναι από την Κύπρο και είναι πολύ καλή.

Όμως θέλω πρώτα να μιλήσω με την διοίκηση της ομάδας μου. Δεν το κρύβω ότι νοιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια στον ΟΦΗ. Όμως θα πρέπει οι συνθήκες δουλειάς να είναι αλλαγμένες προς το καλύτερο για τη νέα σεζόν. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική και κόσμο που είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα.

-Ο Σίσιτς συμμετείχε σε 24 αγώνες στη σεζόν που έληξε και αγωνίσθηκε συνολικά 1.853 λεπτά. Σημείωσε 4 τέρματα καια δέχθηκε 7 κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook