Αντιπροσωπεία Ουκρανών Αξιωματούχων με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κιέβου, κ. Anatolii Prysiazhniuk, θα επισκεφτεί ο την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, στο πλαίσιο των διμερών επαφών Περιφέρειας Κιέβου και Περιφέρειας Κρήτης με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων τόσο στον τουρισμό όσο και στον πρωτογενή τομέα.

Σημειώνεται ότι την Ουκρανική αποστολή θα συνοδεύει στο Ρέθυμνο ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρτναουτάκης, ο οποίος τους υποδέχτηκε σήμερα στο Ηράκλειο.

Στην αποστολή συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κιέβου, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουκρανία, κ. Γεωργούντζος, ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, κ. Σκουρώφ, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανίας στην Κρήτη, κ. Γιάννης Λίτιινας, οικονομικοί και διοικητικοί παράγοντες της Περιφέρειας του Κιέβου καθώς και εκπρόσωποι Ουκρανικών ΜΜΕ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ιερά Μονή Αρκαδίου (13:15) και αμέσως μετά συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, και εκπροσώπους τοπικών αρχών στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (15:00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook