Ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών θα φιλοξενήσει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα το κολυμβητήριο Χανίων, με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να συμμετέχει με πολλούς μικρούς αθλητές και αθλήτριες, που επιδιώκουν σε καλές επιδόσεις ενόψει του Παγκρητίου πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ:
Για πρώτη φορά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το κολυμβητήριο Χανίων θα φιλοξενήσει αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, με την ημερίδα κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου, πρωί (10.000) και απόγευμα (17.00-18.30). 
Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναμένεται να πάρει μέρος με πολλές συμμετοχές, με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη, να επιδιώκουν σε καλές επιδόσεις αλλά και σε μια σωστή προετοιμασία ενόψει της διοργάνωσης του παγκρήτιου πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με την έφορο κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., κυρία Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη Χρυσούλα: \”Μετά τη συμμετοχή των παιδιών στους προηγούμενους αγώνες που έλαβαν μέρος στο Ρέθυμνο, η προσδοκία είναι να σημειώσουν ακόμα καλύτερους χρόνους. Πιστεύουμε ότι με τη σωστή προπόνηση που έχει υπάρξει από τους προπονητές τους και λόγω της λειτουργίας της 50άρας πισίνας, ότι έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν. Τους εύχομαι καλή επιτυχία\”.
Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ν.Ο. Χανίων είναι οι εξής
Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Αγγελίδης, Βουράκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημούλιος, Κτιστάκης, Μαρινάκης, Αναστάσιος Μιχαηλίδης, Βασίλης Μιχαηλίδης, Τζανακόπουλος, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Διακολούκας, Κάχρης, Πετράκης, Σουλεϊμάν, Φαντριδάκης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη Καερίνα, Λελεδάκη Γεωργία, Πετράκη, Νταουντάκη, Περβολαράκη, Ξανθουδάκη, Χατζηδάκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Πλοκαμάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook